Robert Knops Vijver & Aquarium

staat al meer dan 65 jaar voor vakkennis, service en kwaliteit. Dé vijver en aquarium speciaalzaak met een uitgebreid assortiment in vijver, tropisch en zeewater aquarium producten. Voor advies, aanleg en/of plaatsen van een vijver of zoet-en zeewater aquarium bent u bij Robert Knops Vijver en Aquarium aan het juiste adres. Onze zaak beslaat een oppervlakte van 5000m² waar u gratis kunt parkeren (50 plaatsen bereikbaar via de oprit naast de zaak).

Robert Knops is vakbekwaam houder van vissen! Sinds juli 2014 is het wettelijk verplicht om in het bezit te zijn van dit vakbekwaamheidsbewijs.

~

Onze openingstijden zijn:

Ma: 13.00 - 18.00
Di t/m Vr: 10.00 - 18.00
Za: 10.00 - 17.00

10 t/m 15 Juni 2022 - "Gelaender Kirmis": geopend (m.u.v zondag 12 Juni 2022)

Een zwemvijver in uw tuin? Puur genieten!

 

Robert Knops Vijver en Aquarium bied een ruime ervaring in het bouwen van zwemvijvers.
Zo hebben we onlangs nog een tweetal schitterende zwemvijvers opgeleverd met een inhoud van resp. 30.000Ltr en 70.000Ltr.

Onze zwemvijvers worden biologisch gefilterd, d.w.z. door middel van alléén substraat en planten. Een UV-C lamp is geïnstalleerd voor desinfectie van het zwemwater (bacteriën, virussen en algen).
Wenst ook u een zwemvijver? neem dan contact met ons op, we bespreken de mogelijkheden en zorgen ervoor dat ook u kunt genieten!

(Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave).

Project GaiaZOO Kerkrade LimburgHUIS.

 

U bent er wellicht al eens geweest, heeft ervan gehoord of bent van plan er binnenkort heen te gaan. GaiaZOO Kerkrade! een mooi dagje uit voor het hele gezin.
Onlangs hebben we op wens van GaiaZOO de aquaria van het meest recente project LimburgHUIS mogen realiseren en, al zeggen we het zelf, het is prachtig geworden!
De gehele bouw en inrichting van de aquaria hebben we geheel in eigen beheer uitgevoerd. Een mooi en uitdagend project wat we met trots en voldoening hebben afgerond.

Het resultaat: een aquarium van 22.500Ltr. met daarin gehuisvest diverse inheemse diersoorten als karpers, zeelten en steur en een stekelbaars- en rivierkreeften aquarium met een inhoud van 2.500Ltr.
Beide aquaria zijn ingericht naar de leefomgeving van de dieren waar ze zich in de natuur op hun best voelen en inmiddels heeft geresulteerd in de nodige jonge stekelbaarsjes.
Dit alles ondersteund door de beste techniek als LED verlichting, een volautomatisch filtersysteem en bijvulinstallatie en koeling voor het stekelbaars/kreeften aquarium.

Nieuwsgierig? beleef een onderwaterwereld zoals alléén Robert Knops Vijver en Aquarium kan creëren en op naar GaiaZOO Kerkrade!

Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave).

www.aquarium.lease – Lease uw eigen aquarium voor een vast berag per maand!