Gezonde vissen betekend naast de juiste waterkwaliteit ook goed voer. Vijvervoer mag het water niet vervuilen. Een zeer ruim assortiment vijvervoer vind u op onze vijverafdeling. Voor de goudvis en steur maar ook voor de koi.

408457

Voor de goudvis en voor de koi, maar ook voor winde en steur heeft Robert Knops het juiste visvoer.
AquaPulse is kwalitatief zeer hoogwaardig voer, weinig tot geen afvalstoffen dus licht verteerbaar, goed voor de weerstand en de kleur van uw vijvervissen.

Een steur moet zinkend voer hebben omdat de steur zich veelal zich op de bodem van de vijver bevindt. Een steur blijft altijd zwemmen, ook in de winter, wat betekend dat de steur altijd energie verbruikt Om deze verbruikte energie aan te vullen kunt u het beste AquaPulse steurvoer nemen. Kwalitatief hoogwaardig steurvoer in een zinkende palletvorm die vormvast blijft en het water niet vertroebeld.

De AquaPulse voederlijn is van de hoogste kwaliteit, en kan daardoor meerdere keren per dag gevoerd worden steeds in kleine hoeveelheden, dit benadert de eetgewoonte van uw vissen in de natuur. Bent u op vakantie of veel van huis dan is een voederautomaat voor u de ideale oplossing. U stelt het apparaat in op de tijd, aantal voeder momenten per dag en de hoeveelheid voer wat u wilt geven, en het voederautomaat doet het werk voor u.

Aquapulse Pro is het meest volledige voer uit de Aquapulse lijn. Het bevat de nodige vitamine wat de weerstand van uw koi aanzienlijk verhoogd. Het bevorderd de gezondheid, groei en kleur van uw koi. Ook zal gehele onze voederlijn het vijverwater niet vertroebelen.

254876

Gezonde mooi gekleurde koi met een uitstekende body. Dat is het resultaat van voeren Aquapulse voeders.
AquaPulse Zijderupsen en Krachtmix in 1000ml en 2500ml verpakkingen om uw koi te verwennen en ze een goede body, kleur en glans te geven.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!