Aquarium (evt maatwerk) en techniek

Het aquarium, een klein stukje natuur in uw woonkamer. Van een nanobakje van 10L tot een discusaquarium van 1500L, alles voor de inrichting om uw aquarium met succes te houden.

Stel uw eigen droomaquarium samen!
Creëer geheel naar eigen smaak uw aquarium en meubel met de door u gewenste kleuren & materialen, afmetingen, techniek en wijze van filtratie. Over alle opties beslist u zelf: waar wilt u de overloop, wilt u een droogkamer, een grindlijst, doorvoeren of een bioloog enz. enz.
Het frame van uw meubel bouwen wij van een materiaal naar keuze, bijvoorbeeld van aluminium of RVS. Vervolgens bepaalt u zelf de materialen voor de bekleding en de kleuren. U kunt verder kiezen uit klapdeuren, pushdeuren, schuifdeuren of deuren die volledig afklikbaar zijn door middel van magneten.
U kunt kiezen voor zichtbare profielen of een meubel dat volledig is afgewerkt met het gewenste plaatmateriaal.

Verlichting van uw tropische vissen aquarium

De verlichting is belangrijk voor de uitstraling van uw aquarium, maar ook voor de gezondheid van uw vissen en planten. U kunt uw aquarium voorzien van de beste verlichting, variërend van standaard TL verlichting tot LED verlichting met computergesimuleerde zonsop- en ondergang.

407437

Een goed filtersysteem is van groot belang bij het onderhoud van uw droomaquarium. U bepaalt daarom zelf de wijze van filtratie. De meest voorkomende filtermogelijkheden zijn: Biologisch filter in het meubel door middel van een overloop of doorvoer, een extern filter door middel van doorvoeren of een intern binnenfilter in het aquarium

387187

U kunt uw aquarium & meubel afwerken met C-Bond, Formica (verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart of aluminium) of met zwart glas. Het plaatmateriaal C-bond is een aluminium sandwichplaat en is gemaakt van kunststof met 2 aluminium toplagen. Het aluminium zorgt voor de sterkte en een glad oppervlakte, terwijl het kunststof garant staat voor een laag gewicht. Door de aluminium toplagen zal dit materiaal niet krom trekken. Dit materiaal heeft een dikte van 3 mm en is verkrijgbaar in de kleuren Snow White, Silver Metallic, Black Shine (hoogglans) en Midnight Black.

Hebben we uw interesse gewekt, kom dan met uw ideeën en wensen naar de winkel en laat ter plekke een vrijblijvende offerte maken.

U kunt uw aquarium natuurlijk geheel naar eigen smaak met achterwanden, decoratiestenen en beplanting inrichten. Hout en kleinere decoratiestenen en voor het cichlide aquarium grote rotspartijen. Dit decoratiemateriaal is van kunsthars, vertroebelt het water niet, is licht van gewicht en niet van echt te onderscheiden. Een achterwand zorgt voor diepte in het aquarium.

Uw aquarium perfect gefilterd met de externe aquariumfilters van Oase met optioneel ingebouwde verwarming. Troebel en groen water behoort tot het verleden met deze zeer compleet uitgevoerde filters. Ze worden geleverd inclusief alle aansluitmaterialen en filtermedia. Start het filter wel eerst goed op, het beste met een AquaPulse bacteriekuur voor en snelle en veilige start. Tegen algengroei adviseren wij een Oase UV-C lamp welke zeer eenvoudig tussen het slangen en/of leidingwerk is te monteren. Zeker een meerwaarde voor het aquarium.

407443

Een “start-aquarium” is erg leuk om de aquariumhobby mee te beginnen. Goudvissen, sluierstaarten, guppy’s of tropische vissen als de neon tetra, voor deze vissen zijn vele leuke startsets verkrijgbaar. Een aquarium gericht op de guppy, goudvis, garnaal of tropische vis compleet met filterpomp, verwarming, opstartbacteriën, voer, schepnetje, etc.

Heeft u een keuze gemaakt welk soort aquarium u wilt, dan is onder het motto een goede start is het halve werk. De inrichting een eenmalige aanschaf die erg belangrijk is. Denk hierbij aan voedingsbodem, een goede grindbodem (AquaPulse Start veilig), vloerverwarming, CO2 (voor optimale plantengroei), opstartbacteriën, beluchting, de juiste verlichting, ect. Hierin zullen we u goed adviseren en begeleiden zodat uw aquarium een succes wordt. Natuurlijk kunt u bij ons ook allerlei soorten aquariumvissen kopen. Naast de gebruikelijke goudvissen, sluierstaarten, guppy’s en tropische vissen als de neon tetra richten wij ons speciaal op de verkoop van discus vissen en Malawi en vele soorten dwergcichliden.

Wij verkopen filterpompen met ingebouwde verwarming, UV-C lampen, CO2 installaties, filtermaterialen, achterwanden en veel klein materiaal als luchtstenen, kraantjes en onderdelen van filterpompen. Uiteraard ook voeding, medicijnen, vele soorten grind en decoratiemateriaal.

Graag verzorgen wij de inrichting van uw aquarium aan huis en/of bedrijf. Vertel ons uw wensen, en we plaatsen een prachtig en onderhoudsvriendelijk aquarium. Vertrouwd u op ons advies dan garanderen wij een perfect werkend en onderhoudsvriendelijk aquarium !

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!