Filterteren, verlichting en beluchting.

De bekende merken als Oase, UltraBead, Superfish hebben wij in ons assortiment. Voor iedere vijver van 500L tot 500.000L hebben wij een filtersysteem waarop we helderwatergarantie! geven.

254849

Wij voeren het volledige assortiment van Oase als bijvoorbeeld de Pondovac 4 en 5 vijverstofzuiger, Biotec en Proficlear trommelfilter systemen, Aquamax eco Premium pompen, (LED) vijververlichting, luchtpompen, ect. vind u op onze vijverafdeling. Van filtersponzen (iedere twee jaar vervangen), fontein opzetstukken tot vervangonderdelen als kwartsbuizen en o-ringen altijd op voorraad zodat u direct geholpen bent.

 

408392

Nieuw in ons assortiment de Oase ProfiClean Premium trommelfiltermodule, moving bed module en de individual module met optie tot inbouwen van een 110mm doorstroom UV-C lamp. Dit innovatief filtersysteem is geheel onderhoudsvrij en zowel gravity als pompgevoede opstelbaar. Geschikt voor de grotere (koi-) vijvers, uiteraard met helderwatergarantie ! We hebben een demomodel van het Oase ProfiClean Premium filtersysteem op onze vijverafdeling draaien !

Op alle filtersystemen als Biotec, Filtoclear en de zelfreinigende Filtomatic geven wij helderwatergarantie als u ons advies betreft de aanschaf van het filterset opvolgt. Voor iedere vijver is er een filtersysteem voorhanden. Heeft u een siervijver van 500L of een koivijver 500.000L, alle vijvers krijgen gezond en glashelder water. Nieuw in ons Oase assortiment: Filtoclear 20.000 en 30.000, drukfilters geschikt voor koivijvers tot max. 7500L.

Oase vijverpompen hebben (mits verlengd) 5 jaar garantie (3+2) en zijn zeer energie zuinig. Is de pomp toch defect binnen de garantieperiode, dan krijgt u direct een nieuwe pomp mee. Geen reparatie, opsturen of discussies, valt de pomp binnen de garantieperiode en voorwaarden, heeft u een kassabon dan verzorgen wij de juiste service en bent u direct geholpen aan een nieuw product.

445886

Heeft u de pomp niet bij ons gekocht, geen probleem wij helpen u graag, we zijn servicepunt van Oase dat voor u alléén voordelen heeft. Mocht er een problemen zijn met uw Oase product en is het defect binnen de garantiebepalingen, neem dan de kassabon en het garantiebewijs (en in het geval van een vijverpomp het verlenging certificaat) van desbetreffend product mee en u bent direct geholpen.

256394

Luchtstenen in alle maten en soorten, luchtslang, kraantjes en koppelstukjes, ect.

256398

Om uw vijver de mooiste sfeer te geven is vijververlichting de uitkomst. Op een lange zomeravond nog even genieten van uw vijver met de verlichting van Oase. Van de eenvoudige vijverspot tot de nieuwste design LED-verlichting en waterspellen compleet met pomp en LED-kleurverlichting met voorgeprogrammeerde programma’s.

255431

Voor de Koivijver is een Beadfilter een perfect systeem. Compact, eenvoudig schoon te maken en bij gebruik van een bypass is het zelfs mogelijk om een energiezuinige pomp toe te passen. Een voorfilter in de vorm van een midi- of ultrasieve is wel aan te raden. Wij voeren de Ultrabead- en de Econobead filterlijn in ons assortiment. De beste kwaliteit voor en aantrekkelijke prijs.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!