Uw vijver aanleggen is onze uitdaging. Helder water en perfecte waterkwaliteit is wat we u kunnen verzekeren. Van graafwerk tot beplanten van uw vijver, alles is mogelijk. Desgewenst verzorgen wij ook het onderhoud aan uw vijver. Neem contact met ons op voor een geheel vrijblijvende offerte evt. aan huis.

Wij werken voor particulieren, bedrijven, instellingen en gemeenten door het hele land en daarbuiten. Zo hebben we bijvoorbeeld een vijverproject in Leiden aangelegd en net als de vijvers van de gemeente Born-Sittard-Geleen hebben we ook deze vijver in onderhoud.
Voor nieuwe vijvers die nog aan te leggen zijn maar ook voor bestaande vijvers of vijvers die “gerenoveerd” dienen te worden kunt u contact met ons opnemen.

394174

De tientallen jaren aan ervaring van Robert Knops Vijver en Aquarium zorgt ervoor dat u zich niet hoeft druk te maken of uw vijver helder blijft, of de planten wel goed zullen groeien of dat er zich algen ontwikkelen als u uw vijver aanlegt. Elk probleem in de vijver kunt u voorkomen met het juiste advies, de juiste planning en aanleg.

De ligging van de vijver, de vorm en diepte van de vijver, wordt het een koivijver, een siervijver of misschien wel een zwemvijver; allemaal vragen waarbij wij het juiste advies kunnen geven. Iedere vijver is immers anders en daarom is een persoonlijke benadering en gericht advies noodzakelijk.

Een vijftal voorbeeld / showvijvers en een watervalpartij vindt u terug in onze showtuin. Kom gerust een kijkje nemen.

 

267638

Een door ons aangelegd spiegelvijverproject te Leiden.

267640

Zichtbaar op de foto de bodemputten met antiwervel-deksels en de overlopen richting filterinstallatie onder het parkeerdek.

267642

Geplaatste filterinstallatie voor de vijver te Leiden. Zichtbaar rechts op de foto een buffertank met legionella barriëre. Verder een vol-automatisch en zelf reinigende installatie compleet met aansluitpunten voor pH meting, legionella bacterie dodende UV-C lampen, temperatuurgevoelige sensoren die bij te lage temperatuur in de vijver (bij vorst) de gehele vijver en installatie met behulp van een motorventiel doen ledigen, verwarming, automatische spoelklep, toerentalregelbare pompen, beadfilter, controle-unit met storingscontacten die bij storing in welk apparaat dan ook melding geeft aan de meldkamer, borstelkamer (voorfilter) met niveauregeling, overloop en bijvulinstallatie vanuit de buffertank.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!