Zeewateraquarium

Het zeeaquarium, een stukje koraalrif in uw woonkamer of bedrijf. Op onze zeer ruime (en in 2014 geheel nieuw aangebouwde) zeewaterafdeling vindt u werkelijk alles om van uw zeeaquarium een succes te maken. Tevens een aantal zeer fraai ingerichte showaquaria om bij weg te dromen …….. Wij verkopen een grote variëteit aan toebehoren, van eiwit afschuimer en kalkreactor tot de beste (LED-) verlichting en (eventueel door ons in te richten maatwerk-) aquaria. Laat u adviseren en begeleiden door ons vakkundig personeel. Kortom een betrouwbaar adres en werkelijk alles in huis om van uw zeeaquarium een succes te maken.

Wij hebben zeer regelmatig (wekelijks) aanvoer van vele soorten koralen en zeevissen. Wij ontvangen importen uit o.a. Bali, Singapore, Hawaii, Micronesië, etc. Om u een indruk te geven wat cijfers: 6 meter verkoopstelling (ca. 2750Ltr.) in koralen en lagere dieren, meer als 4000Ltr. (20 meter verkoopstelling) aan vissen, garnalen, zeesterren, etc. met de meest bekende maar ook onbekendere dieren. Tevens vind u in onze winkel diverse fraai ingerichte showaquaria. Met recht de grootste zeewater specialist in de regio!

Wij vertegenwoordigen / leveren de meest bekende merken als Eheim, Tunze, Sicce, Blue Marine, HS, AquaMedic, Grotech, Sera, Colombo en AquaPulse. Betrouwbare techniek is immers onontbeerlijk voor uw zeeaquarium. Altijd een grote voorraad osmosewater, kant en klaar zeewater (steeds 1000Ltr. voorradig ), en vers levend steen aanwezig. Ook de benodigde watervoorbereiders ontbreken niet in ons zeer compleet assortiment. Laat uw aquariumwater bij ons gratis testen.

Tot ziens bij Robert Knops Vijver & Aquarium, uw zeewater specialist !

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!