Voor het bouwen van uw vijver hebben naast de filtertechniek natuurlijk ook alle benodigde materialen voorradig. Vijverfolie, spiraalslang, skimmers, bodemdrains om uw sier- of koivijver succesvol te bouwen.

256457

Filtermaterialen om uw filter te vullen of het bestaande materiaal te vervangen hebben we in de vorm van borstels, schuimmatten, Japanse matten, diverse biologische filtervulling, kool, ect.

256455

PVC in alle maten van 20 tot 110mm, van lengtes buis tot kranen, bochten, koppelingen, verloopsokken, kijkglazen. Alles wat u zoekt vind u op onze vijverafdeling.

256583

EPDM vijverfolie in in 4,5 / 6 / 8 en 9 meter breed steeds voldoende op voorraad maar ook PVC folie en steenfolie. Folie lassen terplekke in uw vijver is uiteraard ook mogelijk, niets is mooier dan uw (koi) vijver strak en zonder vouwen op maat gemaakt. Nieuw in ons assortiment zijn de EPDM 3D zakken welke op maat aan huis geleverd worden.

Vijversubstraat hoort bij iedere vijver op de bodem te liggen voor een optimale bacteriecultuur, deze substraatbodem zal als biologisch filter gaan werken. Reken per vierkante meter vloeroppervlakte vier zakken substraat voor het beste resultaat.

Voeg AquaPulse Slibweg bacteriën toe aan uw vijverwater en deze slib-bacteriën zullen zich hechten aan het bodemsubstraat, deze bacteriën “reinigen” uw bodem zodat slib weinig tot geen kans krijgt zich te ontwikkelen op de bodem van uw vijver. Gebruik AquaPulse Vijversubstraat voor duurzaamheid en de hoogste bacterie aanhechting.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!