Een mooie en gezonde vijver begint met goede waterkwaliteit. Zijn de waterwaarden niet op orde dan kunnen planten niet groeien, algen zich sterk ontwikkelen en vissen ziek worden.


 

256500

Niets is mooier dan een glasheldere vijver zonder zweef- en draadalgen, met een mooie plantengroei en gezonde vissen. Of het nu een siervijver of koivijver is, waterkwaliteit is erg belangrijk en de basis voor een gezonde vijver. Voor elk probleem is een oplossing of het nu groen water, draadalgen, slib of slechte plantengroei is, neem een monster van uw vijverwater mee en wij testen dit GRATIS en geven u gericht advies.

256498

Wij hebben een uniek watertestanalyse programma geheten AquaNav 2016. Uw vijverwater word door ons team getest, de waterwaarden en eventuele problemen in de vijver word in het programma ingevuld, en u krijgt precies op uw vijver gericht advies. De dosering van de eventueel benodigde producten staan zeer overzichtelijk gerangschikt op datum en kleur van het product tot op de milliliter nauwkeurig. Voor elk probleem of afwijkende waarden is een Aquapulse product beschikbaar. GH+, KH+, slibweg bacterien, plantenvoeding, ect., alles staat beschreven op het AquaNav 2016 behandelplan wat u van ons meekrijgt.
Deze producten zijn ook verkrijgbaar in onze webshop!
http://vijverdier.webstijlcms.nl/product-categorie/vijver/waterbehandeling/


Het AquaNav 2016 wateranalyse programma is gericht op de producten van Aqua-Pulse welke garant staan voor kwaliteit en gegarandeerde! werking. Deze producten zijn allen 100% biologisch en dus veilig voor de vissen en planten in uw vijver.

408379

Draadalgen en zweefalgen in uw vijver? Geen probleem, neem een monster mee van uw vijverwater, wij testen dit geheel gratis en geven u advies hoe te handelen bij draad en/of zweefalgen. Anti-Draadalg en Vijver-Stabiel zijn 100% biologisch waarbij we, mits uw waterwaarden in orde zijn, gegarandeerde werking geven.

De producten worden samen als vierweekse opstartkuur gebruikt, na vier weken zijn de algen weg en met kleine onderhoudsdoseringen per week kunt u voorkomen dat de algen terug komen. De te gebruiken doseringen staan weer duidelijk op het AquaNav 2016 behandelplan.

408406

Is de waterkwaliteit in orde en zijn er toch zieke vissen of is er vissterfte in uw vijver dan kunt u een levende vis in vijverwater meenemen naar Geleen. Wij maken vervolgens een afstrijkje van de slijmhuid van de vis waar zich de eventuele aanwezige parasieten bevinden. Voor het behandelen van de vis word het AquaNav 2016 programma weer geraadpleegd, deze geeft de exacte dosering van de benodigde producten aan gericht op uw vijverinhoud. Meet vooraf wel eerst even de vijverinhoud.

408408

Goed beluchten, UV-C lamp uit en niet voeren gedurende de behandelperiode en de vissen worden weer gezond. Belangrijk voor de goede werking van de medicijnen is dat u eerst uw waterwaarden waar nodig bijstuurt. Aan het einde van de behandelperiode is het raadzaam om AquaPulse Visprotect toe te voegen aan het vijverwater, dit om uw visen weer te beschermen en weerstand te geven, en om eventuele restmedicijnen uit het water te halen.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!