Plaatsen, inrichten en onderhoud

Graag verzorgen wij de plaatsing, (her-) inrichting en het onderhoud van aquaria voor particulier, (horeca-) bedrijf of instelling. Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies en/of offerte aan huis.

Het aquarium is een levend schilderij wat sfeer en rust brengt in huiskamers en bedrijven.

De mooiste aquaria zijn reeds door Robert Knops Vijver & Aquarium geplaatst bij diverse particulieren en (horeca-) bedrijven, van schitterende design maatwerk aquaria tot eenvoudigere versies. Geen tijd voor onderhoud is geen probleem met een onderhoudscontract waarbij alles tot de puntjes verzorgd wordt van watertest, planten snoeien en stekken, ect.

ROBERT KNOPS-01

Uw aquarium en meubel zijn geheel naar eigen wens en smaak te realiseren waarbij werkelijk alles mogelijk is, bijvoorbeeld de kleurkeuze in hoogglans of mat, wellicht een ronde voorruit of strak model, moet het een doorkijk aquarium worden met doorvoeren, overlopen en bioloog, of liever een hoekmodel, ect. Alles wordt volledig uitgevoerd in de meest hoogwaardige materialen.

Sfeer in het aquarium met de nieuwste LED aquariumverlichting techniek. Ochtendrood, zonsopgang, daglicht, lichte bewolking, avondrood en blauw nachtlicht met maanschijnsel. Kortom een hele dagcyclus wordt nagebootst in uw aquarium, dit komt de vissen en zeker de planten ten goede. De vissen maar ook uzelf en/of uw klanten komen tot rust, de planten zullen fris blijven en groeien als nooit tevoren waardoor algengroei nauwelijks tot geen kans krijgt. Meer informatie via deze link.

430083

Onderhoud in het aquarium is belangrijk immers een constante leefomgeving voor vis en plant is van belang. Maandelijks onderhoud door ons is voldoende om uw aquarium fris en levendig te houden. Van plantenverzorging tot watertest, filterschoonmaak en waterverversing, zodat uzelf veel minder tijd hoeft te besteden aan het aquarium en dus meer tijd heeft om te genieten.

Neem contact met ons op voor een advies aan huis en eventueel een geheel vrijblijvende offerte.

Dit kan via [email protected] / via telefoonnummer 046-474 2584 of klik op deze link.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!