Project GaiaZOO Kerkrade LimburgHUIS.

 

U bent er wellicht al eens geweest, heeft ervan gehoord of bent van plan er binnenkort heen te gaan. GaiaZOO Kerkrade! een mooi dagje uit voor het hele gezin.
Onlangs hebben we op wens van GaiaZOO de aquaria van het meest recente project LimburgHUIS mogen realiseren en, al zeggen we het zelf, het is prachtig geworden!
De gehele bouw en inrichting van de aquaria hebben we geheel in eigen beheer uitgevoerd. Een mooi en uitdagend project wat we met trots en voldoening hebben afgerond.

Het resultaat: een aquarium van 22.500Ltr. met daarin gehuisvest diverse inheemse diersoorten als karpers, zeelten en steur en een stekelbaars- en rivierkreeften aquarium met een inhoud van 2.500Ltr.
Beide aquaria zijn ingericht naar de leefomgeving van de dieren waar ze zich in de natuur op hun best voelen en inmiddels heeft geresulteerd in de nodige jonge stekelbaarsjes.
Dit alles ondersteund door de beste techniek als LED verlichting, een volautomatisch filtersysteem en bijvulinstallatie en koeling voor het stekelbaars/kreeften aquarium.

Nieuwsgierig? beleef een onderwaterwereld zoals alléén Robert Knops Vijver en Aquarium kan creëren en op naar GaiaZOO Kerkrade!

(Klik op onderstaande afbeeldingen voor een grotere weergave).