Vijverplanten maken uw vijver tot een plaatje. Zuurstofplanten, oeverplanten, waterlelie en zelfs diverse soorten drijfplanten. Een zeer ruime sortering van prachtige vijverplanten vindt u op onze plantenafdeling.

256400

Oeverplanten kant en klaar opgepot maar ook losse planten om zelf op te potten vind u op onze plantenafdeling. Een zeer ruime sortering rietsoorten, irissen in alle kleuren, bloeiende planten, enzovoorts. Uiteraard ook alle benodigdheden aanwezig om uw vijverplanten op te potten, plantenmandjes in alle maten, vijveraarde, plantsubstraat maar ook de speciale lelieaarde.

256406
Voor planten die niet willen groeien adviseren we AquaPulse Plantenvoeding welke u wekelijks, in een kuur van vier weken dient te doseren. Ook is het aan te raden het vijverwater te laten testen wellicht dat de waterwaarden niet in orde zijn, de planten hebben onder andere mineralen en vele andere voedingstoffen nodig om mooi tot bloei komen. Neem een potje water van uw vijver mee, wij testen dit gratis en u krijgt gericht advies.
Alg kan het tevens blad van de plant verstikken zodat de plant geen voeding meer kan opnemen uit het water en vervolgens afsterft. Aquapulse Anti-Draadalg en Vijver-Stabiel zorgen ervoor dat eventueel aanwezige draad- en zweefalgen op natuurlijke manier verdwijnen en vervolgens nauwelijks kans meer krijgt zich te ontwikkelen. 100% Biologische producten zodoende geheel veilig voor vis en plant!

408379

Deze twee producten dienen samen gebruikt te worden in een kuur van 4 weken met daaropvolgend een wekelijkse kleine onderhoudsdosering. Mits de waterwaarden in orde zijn geven we gegarandeerde werking op al onze AquaPulse producten!

256404

Waterlelie’s in alle kleuren voor zelf op te potten of kant en klare grote potten. Als u lelie’s zelf op wil potten of splitsen dient u gebruik te maken van AquaPulse lelieaarde. De juiste samenstelling klei zit hierin verwerkt wat in combinatie met de plantenvoeding een optimale groei van de lelie garandeert.

Zuurstofplanten is een must voor iedere siervijver. Bosjes waterpest, hoornblad, fonteinkruid en aarvederkruid om er slechts enkele te noemen. Op onze plantenafdeling zijn deze allemaal te vinden.

Contact

Heeft u vragen of interesse en wilt u een offerte?
Bel dan 046 474 2584 of neem via het formulier hieronder contact met ons op!